Lid Worden


Wij zijn een vereniging van, met en door ZZP’ers. Dat komt vooral tot uiting tijdens de open vergaderingen waar iedereen altijd welkom is en zijn of haar steentje kan bijdragen.

Je hebt de mogelijkheid actief mee te denken, te doen en uitvoering te geven aan diverse activiteiten zoals workshops, bijeenkomsten interessegroepen of je eigen inbreng.

Hierdoor ontstaan steeds kleine actieve samenwerkingsverbanden waardoor je elkaar beter leert kennen en je netwerk zich versterkt.

Als lid van onze vereniging ben je onderdeel van het Rondeveense netwerk van zzp’ers en sta je niet alleen. Zo kan je ook deelnemen in het expertise team waarmee er mogelijkheden zijn tot het (gezamenlijk) opdrachten uitvoeren in de regio

Je deelt kennis en ervaring zowel met startende als zeer ervaren zzp’ers. Je ontmoet collega zzp’ers op borrels, workshops en netwerkbijeenkomsten. Zo hebben we workshops over social media, sales training en andere interessante en prikkelende onderwerpen. Ook doen we regelmatig een powerontbijt waarbij je de dag lekker en geïnspireerd begint. En af en toe in de avond een borrel om lekker te landen in het netwerk dat de vereniging biedt.

Lid worden? Vul dan onderstaand formulier in.

Aanmeld formulier om lid te worden van de ZZPdrv vereniging

Bedrijfsnaam (verplicht)

Branche (verplicht)

Geslacht(verplicht)

Voornaam(verplicht)

Tussenvoegsel

Achternaam(verplicht)

Geb datum (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Mobiel nummer

E-mail adres (verplicht)

Uw bedrijf activiteiten in 't kort (verplicht)

IBAN Bank nummer(verplicht)

Op naam van (verplicht)

Ik word lid van de ZZP De Ronde Venen en machtig
de vereniging voor de jaarlijkse contributie van mijn rekening
af te schrijven . Deze is 50 € exclusief 21 % BTW

Akkoord(verplicht)