Bestuur


 

IMG_3724

 

    Bert Wever is sinds de oprichting in 2009 voorzitter van de ZZP De Ronde Venen. Samen met Esther van Zijtveld (penningmeester) en Bob Mulder (secretaris) vormen wij het bestuur van de vereniging.

Onze ambitie is om van ZZPDRV een aktieve en interessante vereniging te maken waar zelfstandig professionals elkaar ontmoeten en kunnen leren van elkaar. Daarnaast is het dé plek voor het opdoen van nieuwe contacten en opdrachten.
In verbinding met de Gemeente en andere ondernemers uit de regio werken wij aan het creëren van een betere positie van zzp’ers in de regio.

Heb je een vraag over de ZZP vereniging van De Ronde Venen dan kun je Bert bereiken op voorzitter@zzpdrv.nl of op +31 (0)640400614

 

 

bob new bw

Bob Mulder is sinds 2011 lid van de ZZPDRV en ook gelijk sinds die datum als Secretaris lid van het bestuur. In die rol zorgt hij voor de planning van de vergaderdata, het bijhouden van de ledenlijst en uiteraard samen met de medebestuursleden voor de continuïteit van de vereniging.

Bob is in 2011 als zelfstandige IT contractmanager begonnen na bijna 17 jaar in loondienst. Die 17 jaar loondienst heeft bij verschillende werkgevers doorgebracht en in verschillende rollen, maar altijd in de IT hoek. De laatste 10 jaar is hij meer verantwoordelijk voor de IT dienstverlening als service manager, kwaliteits manager, service level manager en de laatste paar jaar als IT ContractManager. In die rol als contractmanager zorgt Bob dat de klant minimaal risico loopt en maximaal rendement krijgt uit zijn IT contract en de leverancier optimaal kan presteren. Een win-win situatie dus.

Heb je een vraag over de ZZP vereniging van De Ronde Venen kan je Bob bereiken op secretariaat@zzpdrv.nl of op +31 (0)616 947 280